Montes de Malaga
   

Cortijo in Natuurpark Montes de Malaga

Tussen de 125 en 150 euro per nacht. Kleinschalig, elegant, exclusief en stijlvol.

Cortijo de la Reina

Dit rurale hotel is gelegen op een uitgestrekt landgoed van 150.00 m2 aan de rand van het natuurpark ‘Montes de Málaga’. Het ligt op een hoogte van 800 meter en heeft prachtige vergezichten op de kust, de bergen en de oude tuin met honderd jaar oude bomen. De gastenkamers zijn in het hoofdgebouw, een annex en een vrijstaand buitenverblijf.

Indeling en faciliteiten

Er zijn in het totaal 15 kamers. Een eenpersoonskamer, tweepersoonskamers met twin beds of ‘matrimonial’, Superior kamers met open haard en een Junior Suite met jacuzzi.  De kamers in het hoofdgebouw zijn klassiek Andalusisch ingericht met klassieke stoffering en rood en gele kleuren, terwijl die in het bijgebouw meer neutraal getint zijn met modern meubilair. Alle kamers hebben een TV, minibar, airconditioning en verwarming. Wi-fi. De kamers zijn zeer comfortabel ingericht.
Er zijn sfeervolle gemeenschappelijke ruimtes met open haard, terassen met rotan zitjes en een patio met een fontein en planten. Buiten is er een aantrekkelijk zwembad, omringd door planten die privacy en een ontspannen verblijf waarborgen.
In het restaurant worden traditionele streekgerechten en creatieve internationale gerechten geserveerd. Activiteiten: Tennisbaan, Minigolf, Petanque.

De omgeving

Wandelen op het landgoed. Paardrijden, bezoek aan de dorpjes in de Montes en La Adaguia districten. In het natuurpark zelf kunt u wandelen en de zeer diverse flora, fauna en archeologische resten in Los Chivos en La Pulsera grotten bewonderen. Er zijn diverse golfmogelijkheden in de nabije omgeving. Malaga is op circa 20 km. rijden.

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 
 
Tip een vriend ›