Peramola
   

Landelijk gelegen viersterrenhotel. 41 kamers

Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Hotel Peramola

In het voor Pyreneeën gebergte, 46 km ten zuiden van Seu d’Urgell ligt dit viersterren hotel, net buiten het dorpje Peramola en aan de voet van een indrukwekkend bergmassief. De familie Pallarés beheert al sinds 1763 dit hotel. De huidige eigenaar, Joan Pallarés, vertegenwoordigt de tiende generatie. De ontvangst is uitermate gastvrij en professioneel.

Indeling en faciliteiten

De meeste gastenkamers zijn nu in een nieuw gebouw. (Grand Comfortrooms) Ze zijn ruim (circa 40m2), prima uitgerust met telefoon, televisie (met schotelantenne), airconditioning, centrale verwarming, wifi en een volledig ingerichte badkamer met jacuzzi. Ze hebben een privé terras met uitzicht op de tuin en de imponerende omgeving. Bij deze kamers is het gebruik van de sauna inbegrepen. Er zijn in het totaal 41 kamers.

Het oorspronkelijke gebouw, waar zich vroeger de kamers bevonden, is erg sfeervol. Daar is nu de receptie, enkele salons en het restaurant, dat al vele gastronomische prijzen heeft gewonnen en dat Catalaanse en internationale gerechten serveert. Er is een uitstekende en zeer uitgebreide wijnkaart. Er worden in dit hotel diverse kookworkshops gehouden. Er zijn nog een aantal kamers (Comfortrooms) in het hoofdgebouw, deze zijn wat kleiner dan in de annex.

Bij het hotel is een tuin, een zwembad, een tennisbaan, voetbalveld en sauna.
Golf: Aravell Golf Andorra, (circa 30 km), Golf Ribera Salada (circa 20 km).

Omgeving

Excursiemogelijkheden: Andorra, natuurpark Cadí Moixeró, de kathedralen van Seu d’Urgell en Solsona. Op iets grotere afstand: de dorpskerken in de vallei van Boí-Taüll en Nationaal Park van Aiguës Tortes, vallei en klooster van Nuria, Vall d’Aran.
Afstand van Barcelona (en luchthaven): 150 km, circa 2 uur 15 minuten rijden.

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 
 
Tip een vriend ›