Aibar
   

In centrum van middeleeuws Aibar. 11 kamers.
Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Hotel in Aibar

Dit fraaie hotel bevindt zich in het centrum van de middeleeuwse plaats Aibar, in een zorgvuldig gerestaureerd herenhuis. Hier heeft men het rustieke harmonieus en verrassend gecombineerd met de moderne en avant garde inrichting.

Enkele originele elementen zoals de betegelde hal en het indrukwekkende trappenhuis behoren tot het beschermde erfgoed van Navarra.

Indeling en faciliteiten

Het hotel beschikt over 11 comfortabele kamers, sommige met twin beds, andere met tweepersoonsbedden. Ze zijn allen divers en elegant ingericht met enkele mooie authentieke houten meubels en moderne details. Een drietal kamers heeft een balkon/buitenterras. In een van de kamers kan een extra bed geplaatst worden. Verwarming, TV, Wi-fi. Volledig ingerichte bedkamers. Roomservice. Gratis parkeren.

Er zijn een aantal uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes zoals een bibliotheek, lounges, een groot terras met zitjes, een bar en een serre. In het restaurant worden ontbijt en avondmaaltijden geserveerd, deze gerechten zijn gebaseerd op de uitstekende regionale keuken van Navarra en worden begeleid door haar wijnen van hoge kwaliteit.

Omgeving

Het hotel bevindt zich vlakbij de pelgrimsroute naar Santiago. Vanuit hier zijn ook het kasteel van Javier, het klooster van Leyre, het koninklijk Paleis in Olite, De Romaanse kerk van Sangüesa en het middeleeuwse fort van Ujué uitstekend te bezoeken. Landschappelijk gezien zijn de kloven van Lumbier en Arbayún met hun grote gieren kolonies interessant evenals de uitgestrekte halfwoestijn van de Bardenas Reales.

De hoofdstad van Navarra, Pamplona biedt het nodige aan kunst en cultuur, naast restaurants en uitgaansleven. Navarra is bij uitstek een gebied voor natuur- en cultuurliefhebbers, een paradijs voor wandelaars met interessante flora en fauna, waaronder een zeer grote verscheidenheid aan vogels.

Afstanden: Orreaga-Roncesvalles 67 Km, Pamplona 43 Km, Kloof van Arbayun, Navascues 34 Km, Klooster van Iranzu 53,3 Km, Sangüesa 8 Km. Kloof van Lumbier, 11 Km, Puente la Reina 76 Km, Kasteel van Javier, 16,3 Km, Olite 32 km en Natuurpark Bardenas Reales 32 km.

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 
 
Tip een vriend ›