Fly drive Segovia&Madrid
   

Reissom vanaf
€ 725 p/p*

Incl. Retourvluchten, luchthavenbelastingen, 4 overnachtingen met ontbijt. Huurauto cat. BB: Volkswagen Polo of gelijkwaardig, inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, luchthavenafleveringskosten, WA/BA verzekering, lokale belastingen en tweede bestuurder gratis. Uitgebreide route- en excursieinformatie, boekingskosten.
* Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen in een tweepersoonskamer, onder voorbehoud van beschikbaarheid en reisdagen.

5 dagen in het binnenland van Spanje

Segovia – Ávila – El Escorial – La Granja de San Ildefonso

De basis van dit arrangement is een verblijf van 5 dagen nabij de Koningssteden Segovia en Avila. Vanuit uw verblijf in een gastvrije herberg net buiten Segovia kunt u een paar van de mooiste steden en de culturele hoogtepunten van Midden Spanje verkennen. Natuurlijk is het nabijgelegen Segovia, geroemd als de mooiste vestingstad van Spanje, een ‘must’. Daarnaast gelegen is Ávila, met haar middeleeuwse stadsmuur en mooie oude centrum. Bezoek verder het imponerende grijze paleis van Philips II in San Lorenzo de El Escorial en wandel door de tuinen van La Granja de San Ildefonso, het ‘Versailles’ van Spanje. Het prachtige natuurgebied Sierra de Guadarrama leent zich uitstekend voor lange wandelingen over oude Romeinse paden, mountainbiken en paardrijden. Ardanza regelt uw vluchten naar Madrid en uw vervoer en verblijf ter plekke. U krijgt tips voor mogelijke routes en uitgebreide informatie over de regio zodat u onbezorgd op stap kunt.

Accommodatie: De Posada in Espirdo, op 6 kilometer van Segovia waar u verblijft is het ideale startpunt voor het verkennen van deze regio.U wordt zeer gastvrij ontvangen door de eigenaars Juan en Carmen die er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zij helpen u graag met het uitstippelen van uw routes en dagelijks worden er heerlijke (en zeer betaalbare!) maaltijden gekookt voor de gasten, vergezeld van de uitstekende wijnen van de regio. U krijgt vanzelfsprekend voldoende informatie mee om onbezorgd op pad te kunnen gaan.

Verlenging met Madrid, Salamanca of Toledo

Naar Keuze kunt u uw verblijf verlengen met een verblijf in Madrid, Salamanca en Toledo of op een landelijk gelegen Cortijo nabij Trujillo. Ook Salamanca en Toledo vormen een prima combinatie voor een weekje cultuur. In de omgeving vindt u prachtige natuurgebieden en de steden Merida en Guadalupe zijn een bezoek meer dan waard. Ten oosten van Madrid ligt het historische stadje Cuenca, bekend van haar Casas Colgadas; ‘hangende huizen’.  Ardanza geeft u graag advies over de diverse mogelijkheden.

Wandelen met een ezel

Nieuw in het aanbod van Ardanza is het arrangement “Wandelen met een ezel” Dit wandelarrangement in deze omgeving van Segovia is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en vormt een prima uitbreiding van deze reis.

Kijk voor meer informatie over deze bestemming op de pagina: Excursiemogelijkheden

Kijk voor meer info over verlengingen op de pagina: Verlenging

Vraag een vrijblijvend voorstel aan voor deze reis

 
 
Tip een vriend ›