Nieuwsbrief
   

Nieuws en inspiratie!

Ongeveer 1 keer per maand stuurt Ardanza een digitale nieuwsbrief waarin we u op de hoogte brengen van onze nieuwe Fly&Drive routes in Spanje en Portugal, onze nieuwste pareltjes in ons accommodatie bestand, nieuws over beurzen, evenementen  en acties. Wilt u onze nieuwsbrief ook ontvangen dan kunt u zich aanmelden via de link hieronder.

Aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier: aanmeldformulier

Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest

Voor alle overige (‘dagelijkse’) nieuwtjes, links naar bijzondere voorstellingen, Flamenco of Fado optredens, exposities in Nederlandse, Spaanse of Portugese musea, evenementen en bijeenkomsten kunt u terecht op onze Facebookpagina . Hier vindt u recepten voor heerlijke Spaanse of Portugese recepten, Tips en inspiratie voor bijzondere bestemmingen, maar ook mooie beelden van beide landen en verhalen en foto’s van reizigers die met Ardanza op pad gingen.
Het is een leuke en gemakkelijke manier om contact met elkaar te hebben!

Ardanza op Facebook

Ardanza twittert ook! Hier vindt u tweets van ons en retweets van een aantal organisaties en instellingen die met Spanje of Portugal te maken hebben en waarvan wij denken dat het interessant  – of gewoon leuk –  is om te delen.

Ardanza & Twitter

Op Pinterest vindt u de mooiste beelden van Spanje en Portugal die we verzamelen op de diverse ‘prikborden’ !

Ardanza & Pinterest

We zijn zelf ook gek op mooie plaatjes schieten onderweg in Spanje en Portugal. Op ons instagram account vindt u onze selectie van de afgelopen jaren vanaf onze standplaats in Nederland en Zuid Spanje.

Ardanza & Instagram

 
 
Tip een vriend ›