Ontmoet Ardanza
   

Ontmoet Ardanza !

Tijdens de onderstaande beurzen en evenementen komt u Ardanza Reizen tegen. We begroeten u daar graag aan onze stand en vertellen u alles wat u wilt weten over over onze bijzondere routes en mooie locaties in Spanje en Portugal. Een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken of elkaar opnieuw te ontmoeten en bij te praten! 

Graag tot ziens!

Reis! Hét reis-evenement in het noorden van Nederland

Op 7 en 8 januari 2017 in MartiniPlaza in Groningen

– De grootste vakantiewinkel van Noord-Nederland –

Waar gaat de reis heen in 2017? , de grootste vakantiewinkel van Noord-Nederland, puilt uit van de ideeën en is daarmee het beste voornemen om het nieuwe jaar mee te beginnen. Na twee jaar Oude Drukfabriek gaat NDC mediagroep op zaterdag 7 en zondag 8 januari op in MartiniPlaza in Groningen. Het reis-event wordt jaarlijks bezocht door ruim 8.000 liefhebbers van het goede leven. Ook in 2017 zullen de meer dan 100 aanbieders van bijzondere en kleinschalige reizen en aanverwante producten u een warm welkom heten. Tot dan aan de Ardanza stand! (standnummer 88)

Data

Zaterdag 7 en zondag 8 januari 2017 van 10.00 – 17.00 uur.

Entree: € 5,- volwassenen, kinderen gratis

Meer info: 

www.reisevent.nl

Vakantiebeurs Utrecht

Van 11 t/m 15 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht

Ook in 2017 is Ardanza weer van de partij op de vakantiebeurs in Utrecht. Dit jaar met wel een heel mooie plekje, precies tussen Portugal en Spanje in!
In hal 7. Ons standnummer: 07.F066.

Vakantiebeurs Utrecht 2017

“…Laat je inspireren bij een van de honderden reisaanbieders op het event, ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals en werk je bucketlist bij. Maar je kan nog veel meer doen dan je alleen laten informeren; laat je danskunsten zien en doe mee met traditionele dansen, proef heerlijke lokale delicatessen, test je uithoudingsvermogen tijdens het suppen en het beklimmen van een rotswand. Dit is niet alles, er is nog veel meer te doen, ervaren en te beleven. Waan je in Zuid-Afrika, in de jungle van Oeganda en Azië. Wandel van Frankrijk naar Portugal en Italië. Het kan allemaal op de Vakantiebeurs. Maak jouw rondje rondom de wereld en voel je alsof je al op je volgende vakantiebestemming bent aangekomen…”

Vakantiebeurs – Alsof je er al bent

Koop uw kaartjes alvast online voor € 12,- (op de dag zelf € 15,50)
Meer informatie: www.vakantiebeurs.nl

 
 
Tip een vriend ›