Oviedo
   

Kleinschalig stadshotel

Zeer centraal gelegen hotel met 28 kamers.

Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Hotel Fruela

Kleinschalig designhotel in monumentaal pand

Dit fijne stadshotel hotel ligt op een toplocatie in het centrum van Oviedo. Het pand heeft een aantrekkelijke en originele bouwstijl en de stijlvolle en moderne inrichting is ontworpen door de binnenhuisarchitecten van Mamen de la Concha.

Indeling en faciliteiten

De originele bouwstijl dateert terug tot de 19e eeuw. Het interieur van het hotel is in 2003 uitgebreid en met veel aandacht voor details gerenoveerd. De 28 kamers zijn strak en comfortabel ingericht en van alle moderne faciliteiten voorzien. De eigentijdse inrichting vormt een mooi contrast met de traditionele architectuur en de originele details van het pand.
De atmosfeer is ontspannen en harmonieus. Er zijn 27 standaardkamers, en een junior suite met Jacuzzi. Alle kamers hebben gratsi Wi-fi, sateliet tv, kussenmenu, haardroger, minibar, bureau, roomservice. Op de begane grond is een bar en restaurant, waar u ook kunt ontbijten.

Oviedo

Het hotel ligt op de grens van het historische stadscentrum van Oviedo en de moderne commerciële en zakelijke wijk. Hierdoor biedt het de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Oviedo voor zaken, een romantisch uitje, een ontspannen vakantie of een toeristisch bezoek aan de regio. Ervaar alles wat de stad en de omgeving te bieden hebben vanuit een ontspannen omgeving, zoals culturele attracties, heerlijk eten, natuurschoon en toeristische bezienswaardigheden.

Parkeren

Openbaar parkeren is mogelijk op een nabijgelegen locatie; reserveren is niet mogelijk en kost euro 12 per dag.

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 

 
 
 

Tip een vriend