Barasoain
   

Luxe, modern en minimalistisch net ten zuiden van Pamplona. 5 Kamers.
Tussen de 125 en 150 euro per nacht. Kleinschalig, elegant, exclusief en stijlvol.

Hotel in Barasoain

Dit rurale hotel bevindt zich in een  landhuis uit de vijftiende eeuw in het dorpje Barasoain, even ten zuiden van Pamplona in het midden van Navarra. Een prima uitvalsbasis om de regio te verkennen.
Dit intieme hotel is recentelijke omgetoverd in een stijlvolle en moderne accommodatie. Deze transformatie heeft geresulteerd in een smaakvolle combinatie van een frisse, moderne uitstraling met strakke, witte lijnen en glas en de originele bouwstijl van het gebouw. De gevel en het mooie metselwerk aan de binnenkant zijn bewaard gebleven.

Indeling en faciliteiten

Er zijn 5 ruime en lichte gastenkamers, allen zorgvuldig en smaakvol ingericht met een combinatie van moderne meubels en materialen en authentieke elementen.
Wifi verbinding in alle kamers. De kamers Olite en Pamplona beschikken over een hydro massage douche. Er is verder een ontbijtruimte, lounge, terras. Dit hotel is minder geschikt voor gezinnen met kinderen. Huisdieren niet toegestaan.

Omgeving

In de omgeving vindt u diverse middeleeuwse dorpjes waar u o.a. kunt u kennismaken met de rijke keuken en uitstekende wijnen waar deze regio bekend om staat.

De hoofdstad, Pamplona, ligt op 25 km. Deze stad is natuurlijk bij velen vooral bekend om de Sanfermines, die door Ernest Hemingway in zijn boek “Fiesta” zijn vereeuwigd. Tussen 6 en 14 juli gaan duizenden bezoekers uit hun bol wanneer de stieren dagelijks door het centrum naar de arena worden gevoerd. Het patroonsfeest van San Fermín, de eerste bisschop van Pamplona, vindt sinds vóór de 12de eeuw plaats en de festiviteiten en stierenrennen sinds ten minste de 14de eeuw. Pamplona heeft een klein maar fraai historisch centrum.

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 
 
Tip een vriend ›