Reisverslagen
   

Oproep!

Voor deze rubriek willen we u graag uitnodigen om uw vakantie ervaring in Spanje en Portugal met ons te delen. Ook uw foto's zijn natuurlijk welkom!

De verhalen en reacties van reizigers

Spanje en Portugal zijn landen met een rijke geschiedenis, enorme diversiteit aan landschappen en culturele rijkdommen en een heel eigen, gastronomische traditie. Net zo verschillend zijn de routes en manieren om Spanje en Portugal te verkennen. In deze rubriek ziet u een greep uit de verslagen van reizigers die de afgelopen 14 jaar met Ardanza op stap gingen en hun ervaringen en beelden met ons en u willen delen. Hiernaast ziet u een overzicht met de meeste recente reacties bovenaan om een zo divers mogelijk beeld te kunnen schetsen. Korte reacties, lange verhalen en veel mooie beelden

Er zijn korte reacties, poëtische sfeerbeelden en prachtige lange verhalen over bijzondere routes die afgelegd zijn. Van een solo-reis van bijna 6 weken van Noord naar Zuid Spanje, van routes langs luxe Paradores en “Strandvakanties, maar dan anders” tot  romantische huwelijksreizen en ‘slow’wandelen met een ezel. Zoals u kunt zien zijn er schitterende beelden gemaakt van deze twee bijzondere en diverse landen. De verhalen geven u een mooi overzicht van de zeer uiteenlopende reizen die Ardanza de afgelopen 17 jaar met veel plezier voor haar klanten georganiseerd heeft.

‘Inside Tips’

Al lezend krijgt u vele ‘inside’ tips voor mogelijke routes en locaties, prachtige plekjes om te verblijven, heerlijke gerechten en wijnen, mooie ontmoetingen en bijzondere ontdekkingen. Zo doet u wellicht inspiratie op voor een volgend bezoek aan Spanje of Portugal. Voor deze rubriek willen we u graag uitnodigen om uw mooiste of meest bijzondere vakantie ervaring in Spanje en Portugal met ons te delen. We zijn uiteraard blij met alle feedback, ook suggesties ter verbetering van ons product en aanvullingen voor onze draaiboeken zijn heel erg welkom! Mooie beelden zijn altijd fijn! 

 
 
 

Tip een vriend